We hebben elk onze eigen knopen. Via1-op-1 trajectenhelp ik jou graag om de jouwe te ontwarren.

Persoonlijke knopen

Professionele knopen

Baarmoeder healing

Dit is wat eerdere klanten zeggen over hun traject.Ben jij de volgende?

“Dankzij de warme, hartelijke persoon die Katrien is, voel je je ook comfortabel en veilig genoeg om zulke gesprekken aan te gaan. Met een kwinkslag hier en daar, soms een kordaat duwtje in de juiste richting, en vooral met veel mededogen, loodst ze je door al die stormen heen. Als een veilig anker om aan vast te houden.”

– Evy V.

“Als ik ergens vast op loop, wil ik in niet meer dan 1 sessie de handvatten en het emotionele inzicht om er daarna zelf mee aan de slag te gaan. Ik wil er dan meteen ook helemaal door…. en liefst tot op het bot. Het vereist een bijzondere coach om dit voor me te kunnen dragen. Werken met Katrien is kiezen voor kwaliteit. Ik houd van haar systemische invalshoek en hoe ze meteen, spot on, mijn blinde vlekken kan benoemen. Ik weet dat, wanneer ik bij haar buiten wandel, ik meer heb ontvangen dan ik voor mogelijk hield.”

– Gwen F.

“Katrien is een meervoeler. Staat vaak op kruispunten van spannende onderwerpen, maar gaat de uitdaging niet uit de weg. Ze verstaat de kunst van vorsen (diepgaand onderzoeken) en daarbij zeer reflectief en bewust van haar grenzen. Wil je buiten de standaarden aan het werk, persoonlijk of professioneel, dan zeker eens met Katrien van gedachten wisselen. Niet voor tere zieltjes :-)”

– Hilbrand W.

Veelgestelde vragen